Lansering og feiring av kompetansestandard for renholdsbransjen
Onsdag 16. juni 2021, Digitalt
Lansering og feiring av
Kompetansestandard for Renholdsbransjen
 

Vi feirer splitter ny Kompetansestandard!

Kompetanse er nøkkelen til kvalitet og vekst. Derfor lanserer vi nå et verktøy som plasserer renholdsbransjen fremst blant nytenkende kompetanseløft.

Det siste året har flere bedrifter fra Renholdsbransjen i NHOSH og relevante aktører samarbeidet om å definere en felles faglig standard for Grunn- og yrkeskompetanse for renholdere. Renholdere vil dermed få mulighet til å formalisere fag- og realkompetanse tidlig i karrieren sin, på nivåene før fagbrev.

Resultatet er en app-basert, seriøs, smart oppbygget og morsom opplæring som kombinerer teoretisk og praktisk kompetanse.

Kompetansestandarden vil bli et supert bidrag til NHO Service og Handels medlemsbedrifter:

- en felles faglig kompetansestandard for bransjen, engasjerende opplæring for renholderne og ikke minst et godt opplæringsverktøy for lederne.

Kompetansestandarden blir tilgjengelig fra sommeren 2021. Det vil vi feire sammen med bransjen, våre gode samarbeidspartnere og ikke minst alle som mener at faglig kompetanse og livslang læring er viktig!


Flere spennende gjester blir med oss i studio, det blir gode smakebiter fra Kompetansestandarden og en oppskrift på hvordan du som medlem kan ta den i bruk.

Vi håper du vil feire sammen med oss!

 
Meld deg på knapp
Les mer knapp